Списък на заличените лица  от избирателните списъци в изборите за народни представители на 26 март 2017 г. може да прочетете - ТУК!

Заповедта за извънредно работно време na 18.03.2017 г. за приемане и обработване подадените в писмена форма заявления от граждани за отстраняване на непълноти и грешки в избирателния списък,допуснати спрямо тях,съгласно чл. 43,ал. 1,ал. 2 от Избирателния кодекс,както и участие в обучението на секционните избирателни комисии в община Братя Даскалови може да прочетете - ТУК!


Заповедта за извънредно работно време na 11.03.2017 г. за приемане и обработване подадените в писмена форма заявления от граждани по чл. 36,ал. 1 и чл. 37,ал. 1 от Изборния кодекс може да прочетете - ТУК!

Заповед на основание чл.44, ал.2 от ЗМСМА и чл. 183,ал.3 от Изборния кодекс за определяне на места за поставяне на агитационни материали с.Братя Даскалови може да прочетете ТУК

Избирател, чийто постоянен и настоящ адрес са в различни населени места и желае да бъде вписан в избирателния списък на секцията по настоящия си адрес при произвеждане на изборите за Народно събрание на 26.03.2017 г., подава  писмено Заявление /Приложение № 12-НС от Изборните книжа/ до кмета на община Братя Даскалови, до кмета на кметството или до кметския наместник не по-късно от 14 дни преди изборния ден /до 11.03.2017 г. включително/.

Заявленията могат да се подават и по електронен път от избиратели, притежаващи  електронен подпис, на  адрес: aoosidТози имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Предварителните избирателни списъци за произвеждане на избори за народни представители на 26 март 2017 г. може да прочетете ТУК!